Algemeen

Complete oplossingen

De afdeling klimaatprojecten is gespecialiseerd in de installatie van complete klimaatinstallaties, waarbij naast airconditioning ook ventilatie, luchtbehandeling en centrale verwarming onderdeel van het project uit kunnen maken. Wij kunnen bijvoorbeeld energiezuinige oplossingen leveren voor kantoorpanden met enkele tot tientallen kantoren, waarbij alle kantoren via één systeem gekoeld of verwarmd worden.

Naast koeling voor kantoorpanden verzorgen wij ook klimaatsystemen voor onder andere retail, serverruimtes, bedrijfshallen en bijvoorbeeld laboratoria. Voor situaties waarin luchtgekoelde airconditioning niet mogelijk is bieden wij daarnaast watergekoelde airconditioners en/of warmtepompen en voor industriële toepassingen kunnen wij een uitgebreid programma koudwatermachines/chillers leveren, installaren en onderhouden.

Centraal binnen onze afdeling klimaatprojecten staat daarnaast het bieden van totaaloplossingen: advisering over de oplossingen en over subsidiemogelijkheden, installatie van het complete systeem, en indien gewenst ook het Beheer en Onderhoud.

Door middel van ons merkenprogramma kunnen wij daarnaast voor iedere situatie een oplossing leveren. Samsung staat bekend om het zeer uitgebreide assortiment van comfort airconditioning.

Daikin is van alle airconditioningmerken het merk met de allerhoogste kwaliteit met ook luchtbehandeling- en koudwater- apparatuur in het assortiment met een gegarandeerde kwaliteit tegen een gunstige prijs door onze centrale inkoop. Indien u een afspraak wilt maken met een van onze adviseurs, of meer informatie wilt over de oplossingen die wij kunnen bieden voor uw klimaatprobleem, neemt u dan contact met ons op.

Offerte

Vraag nu een particuliere of een zakelijke offerte aan!

Contact

Bezoekadres:

Kweekgrasstraat 17
1313 BZ Almere
Tel: 036 – 53 00 502

Zuinig met energie? Dacht ‘t wel

Vestiging Flevoland

Kweekgrasstraat 17
1313 BZ Almere
Telefoon: 036 - 53 00 502

Vestiging Noord-Holland

Zwarteweg 7
2141 AR Vijfhuizen

Certificering

Romad werkt uitsluitend volgens richtlijnen zoals:

© - Romad Comfort